tattoo veldhoven tal tattootal


Tijdens onze openingstijden kun je altijd vrijblijvend binnen lopen voor informatie,het maken van een afspraak of een bakje koffie.

Afspraken voor tattooeren kunnen buiten de openingstijden ingepland worden.


Ter info :

Lukt het je niet tijdens de openingstijden binnen te lopen ,neem dan even contact op per app. Buiten deze openingstijden werken wij alleen op afspraak .

Wij volgen de richtlijnen en het advies van het R.I.V.M. en hierdoor komen tot nader bericht onze binnenlooptijden te vervallen.

Afspraken voor de aankomende periode gaan vooralsnog nog gewoon door. Indien hier verandering in komt zullen de klanten persoonlijk geïnformeerd worden.Afspraken kunnen alleen telefonisch of per mail gemaakt - verzet worden.

Wij vragen klanten die een afspraak hebben staan als ze zich niet fit voelen of er in de family of vriendenkring een besmetting heeft plaats gevonden of er in de omgeving griep symptomen zijn contact met ons op te nemen dan kunnen we de afspraak verzetten.

Voor iedereen geldt,kom alleen om risico's zoveel mogelijk te beperken.

Wij vragen u vriendelijk bij binnenkomst, na toiletbezoek en tussendoor ( bv bij aanraking van uw gezicht ) uw handen te ontsmetten met de handalcohol aanwezig in de zaak.

Indien u meer info wil gelieve te appen naar 06-13703551. We reageren dan zsm maar kan door de drukte een aantal dagen duren.