tattoo veldhoven tal tattootal


Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak vragen we je altijd even om langs te komen.We kunnen dan samen doorspreken wat je wilt, je hoort dan wat de kosten zijn en we kunnen dan iets inplannen.

Voor het maken van een afspraak of een ontwerp vragen wij altijd een aanbetaling.De hoogte van de aanbetaling is afhankelijk van hoeveel uur we in plannen voor je.

Voor een tekenafspraak of een tattoeer afspraak geldt een minimum aanbetaling van € 50.-. let op wij hebben geen pin automaat . Voor afspraken meer dan twee uur geldt een aanbetaling van €100.-,Deze aanbetaling wordt verrekend met de totaalprijs.Bij grote stukken bestaande uit meerdere afspraken wordt de aanbetaling de laatste afspraak verrekend.

Het is helaas niet mogelijk om telefonisch,via facebook of per mail prijsopgaves doen. Dit om misverstanden te voorkomen.


Nog wat tips :

We raden je aan als je je laat tatoeëren om niet heel je vriendenkring en familie mee te brengen. Ze kunnen er toch niet bij komen zitten en degene die getatoeert wordt kan zich vaak minder goed ontspannen.

Ga niet aan iedereen vragen hoe het voelt.Je krijgt dan drama verhalen of te horen dat het niks voorstelt.Het doet gewoon zeer en als je je daar op instelt kan het nooit tegenvallen.

Zorg dat je goed uitgerust bent.Eet van te voren goed,neem wat eten mee voor tussendoor en neem eventueel een handdoek mee om op de liggen en trek makkelijke kleding aan.

Houdt er rekening mee dat je lichaam naderhand een herstelperiode nodig heeft.Daarom adviseren wij om een week niet te sporten.

Wij tatoeëren vanaf 16 jaar en bij twijfel kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden.